Blog

COACHING NEWS

PSICOLOGIA COACHING

Capçalera psico-coaching 4

En la  nova edició de COACHING NEWS trobareu, entre d’altres, una entrevista a Richard Barret en la que ens parla del nou paradigma del lideratge, un article d’ASESCO on ens pregunta com hem de viure, serenament o apassionada? i un altre que ens ajudarà a controlar l’ansietat.

Us convido a que cliqueu a l’enllaç per accedir al contingut.

COACHING NEWS


En la nueva edición de COACHING NEWS encontrareis, entre otros, una entrevista a Richard Barret en la que nos habla del nuevo paradigma del liderazgo, un artículo de ASESCO donde nos pregunta cómo hemos de vivir, ¿serena o apasionadamente? y otro que nos ayudara a controlar la ansiedad.

Os invito a que cliquéis en el enlace para acceder al contenido.

COACHING NEWS

View original post

UN TAST DE LA PNL

PSICOLOGIA COACHING

imatge metafora PNL

Que es la PNL?

La Programació Neurolingüística (PNL) s’origina amb John Grinder (Lingüista) i Richard Bandler (matemàtic i terapeuta gestalt) amb l’objectiu de fer explícits models d’excel·lència humana.

Junts van modelar en una forma pragmàtica i observacional el que feien tres grans genis de la comunicació i del canvi: Milton Erickson (hipnoterapeuta), Virginia Satir (terapeuta familiar) i Fritz Perls (creador de la teràpia gestalt).

Tots dos van sistematitzar, d’una manera estructurada, les seves observacions per tal que, d’aquesta manera, poguessin ser ensenyades i apreses. En les arrels de la PNL hi ha també el treball de l’antropòleg Gregory Bateson sobre la comunicació humana i la teoria de sistemes.

View original post 1.156 more words

AUTOSABOTATGE. QUE ES?

PSICOLOGIA COACHING

ID-100304681Finals de febrer… Ja fa dos mesos que vam seguir la rutina de cada cap d’any i vam fer la llista de propòsits per l’any 2015.

Podem començar a fer balanç de quins dels nostres objectius s’han anat quedant pel camí.

Les causes de que els nostres objectius no arribin a complir-se poden ser diverses. Entre elles en destacaria dues:

La primera, i que veurem en un proper post, es una mala formulació de l’objectiu.

La segona, i de la que vull parlar ara, es l’auto-sabotatge.

View original post 232 more words

Com podem millorar la nostra presa de decisions?

PSICOLOGIA COACHING

ID-10087052

Els essers humans no som massa eficients a l’hora de prendre decisions.

Chip i Dan Heath, en el seu llibre “Decídete: como tomar las mejores decisiones en la vida y en el trabajo“, ens parlen dels quatre biaixos (en el llibre es parla dels “quatre malvats”) ens els que podem incórrer quan prenem decisions.

La bona noticia es que també ens donen un procés que ens permet combatre’ls.

View original post 300 more words